Medzinárodná konferencia o input-output technike - Lapišáková, Jiřina
Jubilejná 10. "Medzinárodná konferencia o input-output technike" sa konala v dňoch 29.3. až 3.4.1993 v španielskej Seville. Na jej organizovaní sa podieľali Medzinárodná Input-Output Asociácia, Ekonomické a finančné oddelenie Andalúzskej vlády a Univerzita v Seville. Charakteristika problémových okruhov rokovania.