Seminár Konkretizácia ďalšieho postupu privatizácie v podmienkach SR - Vitkovič, M.
Zhodnotenie seminára, ktorý sa konal 20.-21.8.1993 v Prešove za reprezentatívnej účasti predstaviteľov vlády SR. Prezentácia koncepcií postupu privatizácie a stanoviská účastníkov diskusie.