Poskytujete vašim pracovníkom dostatočnú spätnú väzbu? Informácie pre externých predajcov. Tréningový kurz systematického predaja
Potreba spätnej väzby pri hodnotení výkonov pracovníkov. Dvanásť otázok na dosiahnutie spätnej väzby s pracovníkmi. Otázky rozhovoru vypracované podľa Prof.E. Crisanda: Psychologie der Gesprächsführung - Psychológia vedenia rozhovorov, nakl. Sauer Verlag.