Sklad - významný prvok marketingovej štruktúry - Čimo, Jozef
Obehové procesy priemyselne vyspelých štátov, bezstratová doprava tovarov a obeh tovaru podľa zásad logistiky. Sklad ako uzol v logistickej sieti. Okruh činností skladu pre zabezpečenie odberateľskej stálosti. Skúsenosti fungovania skladov v SRN, Francúzsku a Rakúsku. Rozvíjanie vnútroskladovej technológie. Hodnotenie stavu mechanizácie a automatizácie technologických procesov a operácií v skladoch. Zostavovanie histogramov pre porovnávanie kvantifikatívnych ukazovateľov technologických operácií a procesu skladu. Analýza histogramu.