Co ovlivňuje sociální vývoj? - Průša, Ladislav
Demografický vývoj v ČR. Ekonomické a sociálne faktory. Spoločenské a politické faktory. Vývoj vekovej štruktúry obyvateľstva v r. 1980-2020. Podiel sociálnych výdavkov na HDP v západnej Európe a USA. Štruktúra domácností s deťmi podľa výšky príjmu.