Nová koncepce státních dávek - Dlouhý, Jiří
Súčasný stav. Nové princípy sociálneho zabezpečenia. Všeobecné požiadavky na nový systém. Základné princípy štátnej sociálnej podpory a navrhované dávky. Spôsob výpočtu dávok. Vecné a časové determinanty. Legislatívne determinanty a medzinárodné konsekvencie.