Česká finanční statistika - jak nově? - Jílek, Josef
Financie v národnom účtovníctve. Výrobný účet, účet tvorby dôchodku, účet rozdelenia dôchodku, účet použitia dôchodku, kapitálový účet a finančný účet. Vzťah finančnej a podnikovej štatistiky.