Populační vývoj v ČSFR v roce 1992 - Aleš, M.
Populačný vývoj v r. 1992 v základných ukazovateľoch. Rozvodovosť v r. 1990-1992. Ukončené tehotenstvá v r. 1990-1992. Pôrodnosť a potraty v r. 1990-1992. Dĺžka životnosti a úmrtnosť. Sťahovanie obyvateľstva.