Príspevok k regionálnej diferenciácii demografických štruktúr - Podolák, P.
V súvislosti s regionálnou diferenciáciou demografických štruktúr vystupuje do popredia nerovnaká intenzita poklesu reprodukcie obyvateľstva v rôznych oblastiach Slovenska, na úrovni regiónov i obcí. V článku sa použili dva z možných spôsobov analýzy reprodukcie obyvateľstva na úrovni obcí.