Transformácia sociálnej štruktúry - Bunčák, J.
Vymedzenie problému. Hlavné faktory transformácie sociálnej štruktúry: demografický vývoj, vzdelanostná štruktúra, štruktúra obyvateľstva podľa majetnosti, triedna štruktúra obyvateľstva Slovenska. Primeranosť hypotéz transformácie sociálnej štruktúry. Projekcia sociálnej štruktúry do roku 2005.