Lobby - zájmové až nátlakové skupiny
Pojem lobby, činnosť lobby, lobistov. Presadzovanie záujmov jednotlivých skupín (lobby). Typickou lobby sú združenia podnikateľov v určitom obore. Názory Ministerstva pre hospodársku súťaž ČR na rôzne združenia podnikateľov. Pôsobenie podnikateľských združení v ČR.