Vychádzať z našich podmienok Musí veda najskôr pomôcť sebe, kým pomôže ekonomike? - Husár, Jaroslav
Rozhovor s vicerektorom Ekonomickej univerzity v Bratislave. Potreba ekonomickej vedy a výskumu. Podmienky potrebné pre pochopenie podstaty ekonomického systému. Atmosféra nasýtená vedou. Podpora ekonomickým vedám. Príprava vysokokvalifikovaných odborníkov v Ekonomickej univerzite na báze nových svetových poznatkov.