Čínsky drak sa motorizuje - Smutný, M.
Hospodársky rast Číny, vývoj hrubého domáceho produktu (HDP), podiel zahraničných investícií. Dovoz technológií a investície do infraštruktúry. Rozvoj automobilového priemyslu Číny, výroba osobných áut. Vytváranie tzv. prehriatej ekonomiky v dôsledku zvyšovania tempa rastu.