Ekonomické myslenie Milana Hodžu - Lisý, Ján
Zhodnotenie hospodárskych, politických a sociálnych aktivít Milana Hodžu (1878-1944), jedného z najvšestrannejších intelektuálov konca 19. a prvej polovice 20. storočia. Hodžov vzťah k roľníctvu a jeho poňatie roľníckej demokracie. Názory M. Hodžu na liberalizmus, konzervativizmus a socializmus.