Kariérové pozície sa rozdávajú teraz - Necpal, J.
Činnosť najväčšej firmy pre personálne poradenstvo GRK a H. Neumann International vo svete a na Slovensku, kde pôsobí od r. 1992. Názory riaditeľa bratislavskej pobočky na kariérové príležitosti pre manažérov na Slovensku.