Organizačná kultúra a ako sa na ňu adaptovať O súbore myšlienok, predstáv, tradícií hodnôt a vedomostí - Kováč, G.
Definícia a analýza pojmu kultúra organizácie, problémy jej identifikácie. Konflikt, jeho príznaky a príčiny. Manažment konfliktu, spôsob jeho predchádzania a riešenia.