Uplatnění nové klasifikace zaměstnání KZAM v praxi - Novotný, J.
Zjednotenie klasifikácie zamestnaní. Nová klasifikácia zamestnaní KZAM. Problémy so zavedením klasifikácie zamestnaní. Pomôcky pre uľahčenie praktickej aplikácie KZAM.