Vrcholové vedení Minimum personálního řízení. 3 - Olexa, F.
Riadiaca os personálneho riadenia, ktorú tvorí: vrcholové vedenie - personálny útvar - vedúci pracovníci. Úloha vrcholového vedenia. Význam pojmu podniková kultúra. Línioví vedúci pracovníci všetkých stupňov riadenia. Štýly riadenia.