Vývoj v souladu se záměry Ze zprávy MPSV ČR o vývoji příjmů obyvatelstva a životních nákladů za 1. pololetí 1993 - Holánová, Eva
Nominálna príjmová situácia obyvateľstva. Spotrebiteľské ceny a životné náklady. Reálna príjmová situácia obyvateľstva. Peňažné výdavky a úspory obyvateľstva.