Úroveň služobných ciest - vizitka firmy Luxus nahradzuje komfort a šetriť sa bude aj naďalej - Krištofičová, Katarína
Služobné a obchodné cesty, ich úroveň, kontrola výdavkov. Pracovné cesty - dôležitá súčasť pracovnej klímy a určitá vizitka tej-ktorej firmy. Krátenie položiek na služobné cesty, úsporné opatrenia v jednotlivých firmách a krajinách západnej Európy.