Business TV Informácie pre externých predajcov. Tréningový kurz systematického predaja
Školenia predaja vysielané prostredníctvom satelitného kanálu. Kontakt príjemcu prostredníctvom telefónu. Fungovanie systému v Európe a Nemecku. Skúsenosti s business TV v USA.