In-company vzdělávání - Vácha, S.
Medzi manažérskymi kurzami a seminármi si najvyššie ocenenie poslucháčov získavajú kurzy, ktoré sa konajú priamo v podniku. Výhody in-company vzdelávania. Hlavné podmienky úspechu vzdelávania: špičkoví lektori, perfektná organizácia poradensko-vzdelávacej služby a vysoká úroveň spolupráce užívateľského podniku. Systém in-company vzdelávania manažérov a členenie na jednotlivé panely. Nadväznosť na poradenské riešenie problémov podniku. Možnosti štúdia v Londýne.