Dlhodobé perspektivy pracovního trhu - Klauder, W.
Dôležité megatrendy poznamenávajúce vývoj v priemyselne vyspelých krajinách v budúcom desaťročí. Ich vplyv na zamestnanosť a ponuku pracovných síl, ako aj dôsledky pre personálnu politiku podnikov. (Personal 1993, č.2, s.74-77.).