Nezaměstnaná žena v rodině Závěry sociologického šetření v okrese Kroměříž - Svobodová, J.
Demografická charakteristika v ČR. Dôvod a vzťah k nezamestnanosti. Vedenie domácnosti. Vzťahy k rodine a medzi manželmi.