Lokalizmus a regionalizmus v socio-priestorových súvislostiach regionálneho vývoja SR - Gajdoš, P.
Likvidácia a renesancia lokalizmu a regionalizmu. Diferenciácia sociálno-priestorového vývoja SR. Sociálno-demografické súvislosti regionálneho vývoja SR. Zmeny sociálno-priestorovej situácie SR v poslednom období. Predpokladané trendy sociálno-priestorového vývoja regiónov SR.