Ako idú na vec v Nemecku? - Zemanová, E.
Prechod z regulovaného nájomného na systém adekvátny trhovej ekonomike. Stratégia zvyšovania nájomného. Príspevok na nájomné. Výška príspevku na bývanie. Programy obnovy. Nájomné a cena služieb spojených s bývaním v SR.