Byty v krizi? - Červenková, A.
Bytová politika po r. 1989. Byt ako tovar a prenájom ako služba. Dedičstvo minulého režimu. Bytová výstavba a vlastnícke vzťahy k bytom. Liberalizácia nájomného. Sociálne dôsledky regulácie nájomného. Majitelia versus nájomníci. Privatizácia bytového fondu vo vlastníctve obcí. Transformácia bytových družstiev.