Institut pro pomoc hospodářství Spolkové obchodní komory Rakouska - Novotný, Z.
Informácie o poslaní a činnosti Inštitútu pre pomoc hospodárstvu rakúskej Obchodnej komory. Úlohou Inštitútu (WIFI - Wirtschastsförderungsinstitut der Handelskammer) je poskytovať členom komory všestranný servis, poradenské a vzdelávacie programy. Cieľom WIFI je zvyšovať prestíž image značky Made in Austria.