Správa o menovom vývoji v SR 1. štvrťroku 1993
Správa menového odboru Národnej banky Slovenska o menovom vývoji v SR 1. štvrťroku 1993. Stav peňažných zásob. Vývoj úverov a primárnych korunových vkladov v peňažných ústavoch. Peňažný a kapitálový trh. Prehľad kapitálových tokov so zahraničím. Menová politika NBS.