Niektoré makroekonomické problémy verejného sektora na pozadí jeho finančných väzieb - Jaura, Z.
Vymedzenie verejného sektora z hľadiska financovania. Celkové výdavky na verejný sektor v ČSFR, Česku a na Slovensku v r. 1991-1992. Celkové výdavky na verejný sektor v členení na štátny a samosprávny verejný sektor a ich štruktúra. Neinvestičné a investičné výdavky na verejný sektor a ich štruktúra zo štátneho a samosprávneho hľadiska. Porovnanie vývoja v Českej a Slovenskej republike.