Zavést nebo nezavést kapitálovou účast zaměstnanců? - Dvořáková, Zuzana
Efekty kapitálovej účasti pracovníkov sledované zamestnávateľom. Efekty kapitálovej účasti pre zamestnancov. Spoluúčasť zamestnancov vo firme Wiklhahn.