Podmienky podnikania na Slovensku. 2
Charakteristické črty slovenského bankovníctva. Opatrenia v oblasti očistenia bilancie bánk a posilnenia ich schopností niesť úverové riziká. Opatrenia na zabránenie úniku devíz do ČR. Opatrenia v oblasti finančnej a daňovej politiky na vytvorenie konkurenčného prostredia. Opatrenia v oblasti sociálneho zabezpečenia.