Bankový marketing
Definícia podnikateľských cieľov peňažného ústavu. Kvalifikačné definície cieľov. Hierarchia cieľov peňažného ústavu. Produktovo a zákaznícky orientované usporiadanie pobočky a rozdiely medzi nimi.