Principy a přednosti kolektivního investování na kapitálovém trhu - Guoth, J.
Kolektívne investovanie na kapitálovom trhu. Kolektívne investovanie v chemickom priemysle. Výhody a nevýhody investovania prostredníctvom investičných spoločností a investičných fondov. Zákony upravujúce činnosť a práva týchto organizácií. Stav privatizácie a činnosti uvedených organizácií v chemickom priemysle ČR.