ČSOB chce být univerzální bankou Státní zájem i důraz na devizové operace zůstávají - Lér, O.
Československá obchodná banka, jej úlohy a ciele. Bilančná suma banky, podiel akciového kapitálu, akcionári ČSOB, pobočka ČSOB na Slovensku.