Správa o menovom vývoji v Slovenskej republike za 1. polrok 1993. 1
1. časť Správy: Menový vývoj (peňažná zásoba, úvery a vklady, úrokové miery, platobná bilancia, devízové rezervy, dlhová služba, rozpočtové hospodárenie, peňažný a kapitálový trh). Bankový sektor. Menová politika.