Zbraně proti špinavým penězům
Problematika prania špinavých peňazí. Skúsenosti V. Británie v tejto oblasti. Právne zábrany a zákony dotýkajúce sa prania špinavých peňazí. Medzinárodná kooperácia v tejto oblasti. Smernice pre banky, poisťovne a inštitúcie proti praniu špinavých peňazí. Skúsenosti Českej republiky s praním špinavých peňazí.