Indexy pre porovnanie slovenského a českého trhu SEVIS INDEX CZ - Haviar, S.
Výsledky hodnotenia situácie na českom kapitálovom trhu prostredníctvom bodovej hodnoty indexu (východisková pozícia z 1. vlny kupónovej privatizácie). Index zostavený rovnakou metódou ako slovenský SEVIS 100 umožňuje slovenským držiteľom akcií českých spoločností sledovať dianie na kapitálovom trhu ako celku.