Kolektivní investování a jeho úloha v tržní ekonomice - Špička, J.
Rozvoj finančného trhu, inštitucionálne zabezpečenie. Úloha investičných spoločností a investičných fondov, obchodovanie s cennými papiermi. Formy kolektívneho investovania. Investičné spoločnosti, otvorené a uzavreté podielové fondy. Fondy a kupónová privatizácia.