Komoditná burza a podnikateľ - Krejčí, Igor
Charakteristika rozvinutej komoditnej burzy. Ciele a súčasný stav Bratislavskej medzinárodnej komoditnej burzy (BMKB). Podnikateľské pohľady na obchodovanie prostredníctvom BMKB. Výhody obchodovania prostredníctvom BMKB.