Rating je investiční informace Co ovplyvňuje podmínky uskutečňovaných finančních obchodů? - Čižinský, M.
Výklad pojmu rating. Dôležitá úloha ratingu v inaternacionalizácii kapitálových tokov, rozvoji medzinárodného kapitálového trhu a využívaní nových inštrumentov. Credit rating ako kľúčový determinant pôžičkovej stratégie daného subjektu. Ratingové spoločnosti, ktoré poskytujú široký rámec finančných služieb. Rating Českej republiky.