Trh státních dluhopisů v České republice
Postavenie štátnych dlhopisov na kapitálovom a peňažnom trhu v ČR. Obchodovanie so štátnymi dlhopismi na primárnom trhu a formy aukčného predaja. Aukcia štátnych dlhopisov. Obchodovanie na organizovanom a neorganizovanom sekundárnom trhu.