Štát a komoditná burza - Krejčí, Igor
Právne súvislosti vzťahu štát - komoditná burza. Spoluúčasť komoditnej burzy v riešení ekonomických problémov. Možné formy štátnej podpory komoditnej burzy. Funkcie komoditnej burzy v trhovej ekonomike.