Ekonomická reforma něco stojí - Švehla, M.
Úrokové sadzby bánk a miera inflácie. Reálne pozitívne a reálne negatívne úrokové sadzby. Reálna inflácia. Náklady a prínosy znehodnotenia vkladov. Príklady úrokových sadzieb bánk z ročných vkladov obyvateľov v Českej republike platné v októbri 1993.