Úver je most medzi bankou a podnikateľom Jasné pravidlá sú základom vzájomnej dôvery - Križko, D.
Poskytovanie úverov, stav úverového portfolia, podiel súkromných a štátnych podnikov na celkovom objeme úverov v Tatra banke v r. 1992. Aktivity Tatra banky, situácia a úverová politika Tatra banky dnes. Stav a vývoj úverov k 31.8.1993 v Slovenskej republike.