Chýba nová koncepcia (a 54 miliárd) Štefan Harna o stave slovenskej ekonomiky - Harna, Ištván
Rozhovor s docentom EU v Bratislave a poslancom NR SR o hospodárskej situácii Slovenska. Výkonnosť slovenskej ekonomiky po rozpade ČSFR. Odstúpenie od ekonomickej reformy uplatňovanej V. Klausom, chýba nová koncepcia transformácie ekonomiky na Slovensku. Dôsledky v sociálnej sfére a celkový hospodársky úpadok.