Finsko Atlas ekonoma - Hálek, J.
Hospodársky rozvoj Fínska. Politická a hospodárska situácia. Mena, bankovníctvo, štátne financie, platobná bilancia a zahraničný obchod. Vývoj obchodu bývalej ČSFR s Fínskom.