Konec recese je na dosah OECD včera zveřejnila zprávu o světové ekonomice
Správa OECD o stave recesie v jednotlivých krajinách. Komentované údaje o hrubom domácom produkte, inflácii a nezamestnanosti v krajinách G7 a krajinách východnej Európy.