Průmyslová politika dovede léčit - Smith, S.C
Hospodársky rast v posledných dvoch desaťročiach v ázijských krajinách ("ázijskí tigri"): Južná Kórea, Tchaj-wan, Singapur, Hongkong, Thajsko. Priemyselná a exportná politika v Brazílii.