Nové akcenty Garyho Beckera - Becker, Gary S.
Rozhovor s americkým ekonómom G.S. Beckerom, nositeľom Nobelovej ceny za r. 1992, o hospodárskej politike prezidenta USA W.J. Clintona zameranej na stimulovanie hospodárskeho rastu hlavne vzdelávaním tzv. 20 perc. tzv. spodných vrstiev obyvateľstva. (WirtschaftsWoche 1993, č.7, s.24-27.).